Fra tidligere arrangementer.


I weekenden 29. og 30. oktober 2016 afholdt vi work-shop med Hany og Bryndis. Lørdag undervistes i musikalitet, og søndag i vals.

Søndag d. 1. maj 2016 fejrede vi foreningens 15 års jubilæum med et brag af en fest. Først var der en times undervisning med Gunner Svendsen, og derefter åben milonga af Trio Responso sørgede for rigtigt god og dansabel levende tango.

I weekenden 5. og 6. marts 2016 var der workshop med Martin og Anna, der underviste med focus på giros, sacadas og musikalitet.

I weekenden den 10. og 11. november 2012, afholdt vi workshop med Lucy og José Amado. Temaer var:
Der var rigtigt god tilslutning med alle pladser udsolgt såvel lørdag som søndag, og der var stor begejstring over den dejligt tætte og musikalske stil som Lucy og José Amado underviste i. Nedenfor billederne er links til download af videoer fra dagene, optaget af Werena. Tak til Werena for at bidrage med videoerne og til Lucy og José Amado for tilladelse til at dele dem med jer på denne måde.

Tango
        Milonguero Milonga
Video 1 - Tango Milonguero
Video 2 - Milonga

Se mere til Lucy og José Amado på deres hjemmeside http://www.tangoamor.dk og på deres kanal på http://www.youtube.com.Weekenden 4-5 februar 2012 afholdtes som medlemsarrangement workshops over temaerne milonga og tango vals.  Underviser var, som ved vores meget succesfulde milonga workshop i marts 2011, Anders Rud og Inge Andersen.Lørdag aften d. 26. november 2011 havde vi fornøjelsen endnu en gang at danse til tango fremført af Tango Furioso. Vi startede kl. 20:00 hvor Sarah og Anders Rud gav en introduktion til udvalgte af tangoens trin, og kl. 21:00 overtog Tango Furioso scenen. Der var omkring 50 fremmødte.Weekenden 5.-6. marts 2011 havde vi workshop i Fredensborg Bio. Anders Rud og Inge Andersen underviste os i milonga for letøvede og øvede. Et meget vellykket arrangement som vi håber at kunne følge op på i næste sæson.

Anders og IngeLørdag d. 29. januar 2011 fejrede vi vores 10 års jubilæum. Programmet omfattede to timers undervisning ved Gunner Svendsen og Lene Stengaard, efterfulgt af fælles spisning samt om aftenen milonga til levende musik fremført af Tango Furioso.

Tilslutningen til arrangementet - 49 forhåndstilmeldte deltagere til undervisning og spisning - var meget fornem, og til milongaen om aftenen strømmede der yderligere til fra nær og fjern.

Lokalavisen Uge Nyt var på pletten, og gav arrangementet flot omtale på forsiden. Klik [her] for at se artiklen på Lokalavisens hjemmeside eller  [her] for at se artiklen på e-pages (kræver flashplayer).

Nordsjællands Tangoforening takker alle fremmødte for at have været med til at festligholde dagen og skabe en rigtigt god stemning under hele arrangementet.

Undervisning ved Gunner Svendsen og Lene Stengaard:
Undervisning

Fejret blev ikke blot 10 års jubilæet for Nordsjællands Tangoforening, men mindst i samme grad de første 10 år i formandsstolen for Lone, der med sin store indsats og idérigdom bærer den væsentlige del af ansvaret for foreningens succes. På billedet ses Lone med den buket, der blev hende overrakt ved arrangementet:
Blomster til
    formanden

Under spisningen fortalte Hans Jørgen historien om hvordan idéen til Nordsjællands Tangoforening blev undfanget under et ophold på Sønderborg Højskole af Lone og Hans Jørgen og Laila og Søren:
Historien

Under milongaen spillede Tango Furioso op til dans. Billedet her er fra et tidligere arrangement:
Tango Furioso

I løbet af aftenen havde vi også den glæde at nyde Gunners og Lenes dejlige og elegante stil, da de gav opvisning:
Opvisning

Vi havde god hjælp af Nikolaj, Rikke Sofie og Viktor, der passede baren, hvor der blev solgt hvidvin, rødvin, diverse vand, kaffe, te og sandwich. Rikke Sofie passede også indgangen under milongaen. Mange tak for hjælpen til jer tre:
Baren

Arrangementet blev afholdt i vores dejlige lokaliteter i den tidligere Fredensborg Biograf, der til lejligheden var blevet nettet lidt:
Oktober 2010
31. oktober 2010 kunne vi atter nyde Tango Furioso, bestående af Kirsten Stenkilde (accordeon), Jens Ulrik Lefmann (violin) og Peter Findalen (klaver).

Tango Furioso

Tango Furioso spillede fra deres omfattende repertoire et udvalg af dejlig udadvendt og dansabel tango og milonga med masser af energi.

Arrangementet var en succes, og der var et godt stykke over 50 besøgende.

Vue fra galleriet


April 2010
I weekenden 17. og 18. april havde vi workshop ved Lene Stengaard og Gunner Svendsen. Temaer var Tango, Milonga og Tango vals.

Lene og Gunner
Lene Stengaard og Gunner Svendsen


Instruktionen er vel overstået. Der kigges nu forventningsfuldt ...


... efter herrerne.


April 2010
Til practica søndag d. 28. marts 2010 kunne vi nyde den relativt nye trio Tango Furioso - også kendt som Nordsjællands Tangoforsyning - fra Hillerød. Et meget velbesøgt arrangement, og vi glæder os til at høre mere til Tango Furioso.Tango Furioso består af Kirsten Stenkilde (accordeon), Jens Ulrik Lefmann (violin) og Peter Findalen (klaver)

September 2009
Fordelt på 4 dage i september og oktober 2009 afholdt vi begynderundervisning i Fredensborg.


April 2009
Workshop med Henrik Uldall og Jessica Naeser over temaerne musikalitet og tangoens stilarter.
Oktober 2008
Lørdag d. 18. oktober 2008 var vi på tangorejse - milonga hos Tangorama i Helsinborg. Milongaen blev afholdt i den smukke og stemningsfyldte sal i Folkets Hus. Lucia og Bill gav opvisning og Natalia fra SuburbioTango var DJ. Billedet er fra en tidligere milonga i salen.

Folkets Hus,
    A-salenSeptember 2008
Over 4 weekends i september og oktober 2008 afholdt vi begynderundervisning i Fredensborg.


August 2008
Workshop med Mette og MartinMaj 2008
Workshops med Gustavo Rosas og Gisela Natoli, Buenos Aires

GyG_0666_web_th

GyG_0665_web_th


Marts 2008
Workshop med Mette og Martin
August 2007
Kulturnat - Opvisning på Lille Torv i Fredensborg

Februar 2007
Workshop med Mette og Martin

September 2006
Opvisning på Fredtoften